Historiek

History_Clock_539474_800x342

Vanuit de goesting om collega-ondernemers te leren kennen op een zeer informele manier zijn we gaan nadenken over hoe we dit konden realiseren.  Na  een gespreksavond waarin we ervaringen en behoeften uitwisselden,  vonden we elkaar in het concept van  lichaamsbeweging in een sterke natuurlijke omgeving,die automatisch leidt tot andersoortige gesprekken en contacten .

Als testcase zijn we met zijn zessen naar de Hoge Venen getrokken, uiteraard aangevuld met bescheiden tafelplezier onderweg.

Synthese van deze ervaring: In een  informele en amicale sfeer ondervonden we zowel lichamelijk als mentaal een weldoende ontspanning die een welgekomen contrast bood met de dagdagelijkse ondernemingsrealiteit. Last but not least waren we aangenaam verrast door de diepgang en authenticiteit van contacten die spontaan tot stand kwam.

Wij gaan voor het creëren van een authentieke, serene en niet-commerciële sfeer. Onze ervaring is dat dit toelaat om kwalitatieve contacten op te bouwen die de bereikbaarheid in commerciële context makkelijker maken.

Met z’n zessen gaan we het engagement aan om dit een drietal keer per jaar te herhalen, en daarbij telkens elk één ondernemer mee uit te nodigen.

We willen op die manier een netwerk opzetten van Ondernemers In Beweging.  Een optie die we overwegen is om bij voldoende succes en goesting een 3-daagse op te zetten waarbij we met een aantal ondernemers een stevige, inspirerende tocht ondernemen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s